Svinge klubben smerter i underlivet under samleje

Hvis du har fået konstateret underlivsbetændelse, vil du hos lægen få en antibiotikum-kur, som du skal følge for at blive rask. I svære tilfælde skal man under alle omstændigheder søge læge. Kontakt en GynObs fysioterapeut, som er specialist i underlivet. Gode råd: Hvil dig på ryggen med benene oppe og få rygmassage. Men hvad er hvad? Hvis du oplever smerter ved samleje, har tanken måske strejfet dig, om smerterne er noget du forestiller dig oppe i hovedet eller måske om du gør noget forkert i sengen. Den første konsultation består udelukkende af samtale. Blærebetændelse og ufrivillig barnløshed. Gode råd: Sørg for sunde kostvaner, og vær i god fysisk form. Sæbe, parfume og andre irritanter kan desuden irritere skeden i en sådan grad, at samleje opleves som smertefuldt.

Kend dit: Svinge klubben smerter i underlivet under samleje

Lider du af manglende sexlyst? Se hvad DU kan gøre for at øge din sexlyst. Efter at have snakket med hende kom forklaringen. Fra at være et tilgængeligt sundhedsvæsen bliver det i stedet pludselig til et utilnærmeligt uvæsen.

Om svinge klubben smerter i underlivet under samleje

Se alle indlæg af svinge klubben smerter i underlivet under samleje →

En kommentar til “Svinge klubben smerter i underlivet under samleje”

  1. Og lad ikke din vægt svinge. Blødninger under samleje kan skyldes celleforandringer.. Smerter i underlivet generelt og ved.

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *