Thai massage københavn v thai massage gilleleje

thai massage københavn v thai massage gilleleje

Ved hjælp af denne type af massage er det muligt at afkorte den periode som musklerne har behov for at slappe af mellem trainingsintervallerne. Ring til OS for få god massage. Vi understøtter vores massage med en stemningsfuld atmosfære af passende belysning og afslappende musik. Kom gerne og se vores lokaler og mød alle de ansatte, så skal vi gerne forklare dig nærmere om hvad vi kan gøre for dig. Monalisa massage er et ny startet massage og wellness center for dig som ønsker Thai massage. Massage til at slappe af de bedste to timer. Vores bløde voks hæfter sig til hårene og når den rives af med et stykke stof eller plastik rives håret ud med rod. Traditionelle Thai Massage, den traditionelle Thai Massage er en hård massage som går i dybden.

Thai massage københavn v thai massage gilleleje - Thai

Har du specielle problemzoner med forspændinger, kan vi koncentrere os i en terapeutisk massage om disse for at give dig energien tilbage. At forsøge sig med voksning derhjemme kan være en griset og klistret affære. Efter massagen byder vi på en kop te eller kaffe. Se ny hjemmeside her, call :, puggaardsgade 11 kld. Eller med en velfortjent forkælelse af dig eller din kæreste.

Thai massage københavn v thai massage gilleleje - Her Er En

Thai massage lemvig tantra massage sex 222
Gamle moden kvinde søger kvinde yngre 40 for sex 93
Massage vesterbro københavn swingerklub midtjylland 421
Massage sex lotus thai massage 212

Thai massage københavn v thai massage gilleleje - Thai, massage

Jamnong Sangkaew er certificerede og har mere en 17 års erfaring med ren massage. Vores kompetence ligger i klassisk Thai Massage, Fodmassage, Sportmassage, Nakke og Skulder Massage, Terapi Massage og Olie Massage. Dens primære formod er afslapning, velvære og øget blodcirkulationen. På vores klinik bruger vi en blød opvarmet voks fra Lycon.

Amager: Thai massage københavn v thai massage gilleleje

Arbejde eller sport vil denne massage være et godt valg. Du finder også i Espergærde tæt på Helsingør i Nordsjælland. Velkommen til, green Massage : et sted hvor du bliver forkælet. Hårene er bløde når de vokser. Traditionel Thai Massage 60 minutter 500 Dkk 90 minutter 700 DKK, fodmassage eller Skulder og Nakke Massage 30 minutter 250 DKK 60 minutter 400 DKK, olie massage 45 minutter 300 DKK 60 minutter 400 DKK 90 minutter 600 DKK, terapi og Sport massage 30 minutter. Book tid Her kan du bruge vores booking system til at finde et tidspunkt der passer dig!

Om thai massage københavn v thai massage gilleleje

Se alle indlæg af thai massage københavn v thai massage gilleleje →

En kommentar til “Thai massage københavn v thai massage gilleleje”

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *